UMBRO FKH Core Fotballstrømper Blå

FKH Fotballstrømper med antskli Dame

Varenr: 316713
UMBRO FKH Core Fotballstrømper Blå FKH Fotballstrømper med antskli Dame UMBRO FKH Core Fotballstrømper Blå FKH Fotballstrømper med antskli Dame
Størrelsesguide
79,-179,-Kampanjepris
Veil.179,-
1 på lager

Tilpass

Behagelig fotballstrømpe som "låser" foten fast i fotballskoene ved hjelp av antiskli. Dette gjør at du får perfekt grep og fraspark under kamp og trening.

Core fotballstrømpe anti er en glimrende fotballstrømpe med antiskli under. Dette sørger for at foten sitter godt i skoen og sikrer optimalt fraspark og grep i skoen. Fås i klubbfarger. 

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.