UMBRO BSK Keeperbukse Håndball JR

Bækkelaget SK Treningsbukse Junior

Varenr: 317963
UMBRO BSK Keeperbukse Håndball JR Bækkelaget SK Treningsbukse Junior UMBRO BSK Keeperbukse Håndball JR Bækkelaget SK Treningsbukse Junior UMBRO BSK Keeperbukse Håndball JR Bækkelaget SK Treningsbukse Junior UMBRO BSK Keeperbukse Håndball JR Bækkelaget SK Treningsbukse Junior
Størrelsesguide
499,-
30+ På lager

Tilpass

Treningsbukse som er perfekt til både trening og fritid. God passform og behagelig kvalitet som passer til dame og herre.

Core Jog Pant er en av våre bestselgere. Dette på grunn av at det utrolig behagelige kvaliteten, og den gode passformen. Den gode kvaliteten gjør at du har en bukse som holder seg vask etter vask, og som sikrer deg optimal komfort år etter år. 

  • Bomullsbukse i Comfor Lite
  • Lommer i sidene med glid
  • Rette ben med justerbart strikk
  • 65% Bomull, 30% Polyester, 5% Spandex. 270g.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.