UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152

Teknisk treningsgenser for barn

Varenr: 124755
Alt. varenr: 131742J981152
UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn
FargeSort/Hvit
UMBRO Vision Tr Sweat jr Blå/Gul 152 Teknisk treningsgenser for barn
UMBRO Vision Tr Sweat jr Blå/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn
UMBRO Vision Tr Sweat jr Grønn/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn
UMBRO Vision Tr Sweat jr Rød/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn
UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Gul 152 Teknisk treningsgenser for barn
UMBRO Vision Tr Sweat jr Sort/Hvit 152 Teknisk treningsgenser for barn
Barn
Størrelsesguide
149,-249,-Kampanjepris
Veil.249,-
-+
30+ På lager

Vision Training sweater jr er en teknisk treningsgenser med samme designstil som Vision spillertrøye. Kommer i et bredt fargeutvalg, tilpasset din klubb.

VISION TRAINING SWEATER er en treningsgenser i 100 % stretch-polyester hvor selve vevingen gir en bomullsfølelse på innsiden. Den kommer med samme flotte kraveløsningen som Vision spillertrøye. Trøyen har også fleksibelt stretchbånd i avslutningen på både armer og kropp for bedre passform. Trøyen holder fasongen vask etter vask. Vision Training sweater er en viktig del av Visionserien og har samme stil som Vision spillertrøye. Kommer i et bredt fargeutvalg, tilpasset din klubb!

- Treningstopp i teknisk materiale
- Innfelt mesh i siden for ventilasjon

Materiale:
100 % polyester french terry - 225 g

Tekniske stoffer og funksjonelle løsninger er nøkkelord for Umbros klubbserie VISION. Kolleksjonen har det aller bredeste fargeutvalget noensinne. Her er alle topper og bukser valgfrie, slik at du hele tiden velger din optimale klubbdress og trenings-/kampantrekk. Det stilles større og større krav til det optimale treningsutstyret på alle nivåer. Derfor har vi lagt vekt på optimale, tekniske og funksjonelle løsninger! Vi gjør dette for at alle våre klubber, våre lag og våre spillere skal få det beste og mest behagelige treningsutstyret.Vi mener at når utstyret er optimalt, så blir prestasjonene deretter.