UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL

Stripet teknisk spillertrøye

Varenr: 130764
Alt. varenr: 141077A811XXL
UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye
FargeHvit/Sort
UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Blå XXL Stripet teknisk spillertrøye
UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Rød XXL Stripet teknisk spillertrøye
UMBRO Certi Strip Jsy LS Hvit/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye
UMBRO Certi Strip Jsy LS Rød/Sort XXL Stripet teknisk spillertrøye
Str.
S
M
L
Størrelsesguide
499,-
-+
30+ På lager

Spillertrøye i lett og mykt materiale God evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen. Ensfarget trykkfelt på ryggen.

Spillertrøye med striper i mykt lettvektsmateriale for bedre bevegelse i kamp og trening. God evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen, slik at du ikke føler deg våt og klam. Printet Umbrologo på bryst. Normal passform.

- Teknisk spillertrøye med lange ermer.
- Optimal bevegelsesfrihet.
- God fukttransport.
- Stort ensfarget trykkfelt på rygg.

Materiale: 100% Polyester.

Umbro sine spillertrøyer er designet for å være robuste og slitesterke. Utviklet med tanke på trening og fritid. Våre spillertrøyer er laget av de beste materialer for å dekke dine behov. Vi er stolte av det vi leverer og vi er stolte av våre kunder. Vi har det du trenger uansett om du skal bruke våre produkter til trening eller fritid.