UMBRO Core Polo Hvit XS

Klassisk pikétrøye i bomull

Varenr: 184306
Alt. varenr: 171103A810XS
UMBRO Core Polo Hvit XS Klassisk pikétrøye i bomull UMBRO Core Polo Hvit XS Klassisk pikétrøye i bomull UMBRO Core Polo Hvit XS Klassisk pikétrøye i bomull UMBRO Core Polo Hvit XS Klassisk pikétrøye i bomull
FargeHvit
UMBRO Core Polo Hvit XS Klassisk pikétrøye i bomull
UMBRO Core Polo Marine XS Klassisk pikétrøye i bomull
UMBRO Core Polo Sort XS Klassisk pikétrøye i bomull
Str.
Størrelsesguide
399,-
-+
30+ På lager

Klassisk piquetrøye i tøff ton-i-ton farge. Brodert Umbrologo for et ekslusivt uttrykk. Knapper i hals sikrer god lufting på varme sommerdager.

Core polo har et tidløst og klassisk design, noe som gjør at den passer til de fleste anledninger. Denne passer like fint sammen med en dongeribukse til hverdags og fest, som inntil treningsbuksa eller shortsen når du skal på trening.

  • Kortermet piquetrøye.
  • Krage.
  • Knapper i hals.
  • Ton-i-ton farge.
  • Brodert Umbrologo på høyre bryst.
  • Materiale: 95% bomull, 5% spandex.

Umbro Core representerer vårt grunnsortiment. Vi har utviklet denne kolleksjonen for å gi våre klubber det utstyret de trenger til en fornuftig pris. Umbro Core består av kvalitetsprodukter som er spesialdesignet for å takle klubbhverdagen. Vårt designteam har fokusert på gode tekniske løsninger kombinert med slitesterke materialer. Når du velger Umbro Core kan du være sikker på at du får produkter som er produsert for å fungere optimalt til trening og på kampdagen. Umbro Core produktene passer utmerket sammen med alle Umbro sine draktserier.

Umbro Core produktene er utviklet for å passe sammen med alle Umbro sine draktserier.